2013. augusztus 4., vasárnap

Péntek, augusztus 2.

Péntekre nem terveztünk a programban kalandozást, mert a gondolataink összefoglalásával és kiértékelésével gondoltuk, hogy zárjuk a hetet. De a gyerekek kérték, hogy legyen, így egy hajókázást beillesztettünk a délelőttre. A BKV hajóval elmentünk a Római-partig, majd vissza.




A nagy melegben jól esett, hogy a Rómain frissítő "párakapu" (ahogy Bernát társunk találóan nevezte) várt minket. Máté és Gergő a Dunába folyó sebes vizű patakban frissült fel.



Visszatérve ideje volt a munkát folytatni. A gondolattérképünket  áttekintettük: mik a város fő elemei? Milyen a kapcsolata a vidékkel? Beszélgetésünkre támaszkodva kigondoltuk az ideális várost. Házigazdáink jóvoltából a városképünket különleges helyre tudtuk megrajzolni: a Tranzit üvegfalára.










Végül kipakoltuk a hét alkotásait a munkaasztalainkra, és kiosztottuk magunk közt a bemutatókat/prezentációkat. Vártuk az érdeklődők érkezését, és megtartottuk bemutatónkat.

Hétfő Bernáté lett...

keddet Máté mondta el...

szerda Emmának jutott...




csütörtök Gergőnek...














és a pénteki napot Zsiga mesélte el.
















A hét végén házigazdánk, Egri Orsi is csatlakozott hozzánk, és a gyerekek szüleikkel is egy kicsit tudtak a táborról beszélgetni. 


Köszönjük a szép hetet Ancsának, Emmának, Blankának, Bernátnak és mamájának Orsinak, aki építészként segített a kreatív munkákban, Máténak, Zsigának, Gergőnek, Milánnak, Eszternek, Fanninak, Sárának!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése